Tuesday, November 20, 2012

Haluskan wajah

Siape yang tak nak kulit yang halus kan.. so kat sini ade petua untuk meghaluskan kulit muka serta menghilangkan daki di badan.. cara nye senang sahaja.. just ambil sedikit berat, cuci dan keringkan beras tersebut.. Bila dah 100% kering kisarkan beras tersebut sehingga halus.. kemudian perahkan sedikit limau nipis.. so nak guna die senang je.. lumurkan kat badan dan muke sebelum mandi and gosok secare lembut.. lakukan dua kali seminggu untuk dapatkan kulit yang bebas daki dan halus.. saya telah mencubanye dan hasilnye amat memuaskan dan dapat mengecutkan jerawat juga.. so selamat mencuba..

pic source: google


pic source: google

kadang-kadang kita tak perlu cost yang mahal untuk kecantikan diri kita... yang natural lagi sempurna untuk kita.. amalkan dan tawakal insya'allah segalanye mungkin.. amin...

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)

click and register kalau nak duit poket