Bonus

Friday, December 7, 2012

BUDGET KAHWIN RM10 000 part I

Dunie semakin maju.. hantaran semakin naik.. yang lelaki gerenti semak kepale nak pikir mane nak cekau duit.. Paling sikit sekarang pun sepuluh ribu.. Ade la jugak yang bawah sepuluh ribu tapi tak ramai.. Senang je kalau nak budget sepuluh ribu  tu cukup.. So ni la tips yang memang ok bile dipraktikan untuk minimize kan budget kawin:

Kalau anda seorang yang kreatif dan rajin.. Cube DIY pelamin sendiri.. Yang penting dekat pelamin tu                                              
ade curtain... Bunge dan kerusi.. Ni contoh pelamin DIY yang aku jumpe time blogwalking.. So korang boleh la klik dekat link yang di senaraikan ni...

1. afraliza.blogspot.com
2. bride-muse.blogspot.com
3. missadda90.blogspot.com
4. nurulazrol.blogspot.com
5. kandadindawithlove.blogspot.com
6. sakilacraft.blogspot.com

SO lagi banyak DIY yang dibuat untuk persiapan perkahwinan lagi cut cost :-)


IKLAN

FJ Homemade Logo
Menyediakan pelbagai homemade doorgift, pakej goodies bag, kek, cupcake, tart, choc chip cookies, moist choc cake doorgift, rainbow cake, cake in jar dan sebagai nya.. Klik Logo untuk ke homemade doorgift Melaka.

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)