Bonus

Monday, January 7, 2013

Photographer Murah Melaka

Semasa berblog walking mencari photograher murah di Melaka... terjumpelah blog ni, feezacreativetouch.... feezacreativetouch merupakan salah satu photographer yang menjalankan perkhidmatan photography untuk majlis perkahwinan, pertunangan, cukur jambul, hari keluarga and banyak lagi service yang diorang sediakan.. feezacreativetouch mempunyai pengalaman dalam bidang photographer ni sudah hampir 9 tahun. Apa yang menariknye tentang feezacreativetouch ni adalah diorang merupakan photographer wanita.. Sebagai bakal pengantin perempuan berurusan dengan photographer perempuan adalah amat memudahkan kite betul tak.. terutame ketika menjalankan sesi photography semase memulakan sesi make up pengantin.. Kite juge tidak segan untuk berurusan dengan diorang ni sebab diorang ni perempuan kan..  Pakej yang ditawarkan ade yang serendah RM500. So kalau nak tengok hasil kerje diorang atau nak tahu pakej- pakej ape yang diorang tawarkan boleh la ke sini --> feezacreativetouch..


gambar hiasan : bweddings.com 

Have a nice day:-)


IKLAN

FJ Homemade Logo
Menyediakan pelbagai homemade doorgift, pakej goodies bag, kek, cupcake, tart, choc chip cookies, moist choc cake doorgift, rainbow cake, cake in jar dan sebagai nya.. Klik Logo untuk ke homemade doorgift Melaka.

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)