Bonus

Monday, December 10, 2012

AGAR-AGAR KERING MELAKA RM23/kg (nak tempah?)

Pernah dengar agar-agar kering? kalu tak pernah xpe saye tunjukkan.. Ni la agar-agar kering yang di buat sendiri oleh saya.. cara nak buat die pun senang je tapi yang lecehnye bile nak tunggu kering tu.. kadang-kadang memakan mase sampai seminggu bergantung pada cuace..







agar-agar ni sesuai untuk semua majlis terutame mase hari raye, jika di pek cantik-cantik sesuai juga untuk dibuat goodies atau berkat untuk majlis kahwin.. Kalau sesiape nak tempah pun boleh tempah kat SINI.. warne boleh request.. RM23/KG..
if nak tempah sekurang- kurangnya dua minggu awal ye :-) if lebih 10kg & lebih mesti order sebulan @ dua bulan awal..





Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)