Bonus

Friday, December 21, 2012

Butik Pengantin Melaka

Hai sesiapa yang duduk area Melaka pastu tak tahu time wedding nak pakai khidmat wedding planner mane.. anda boleh la pergi survey dekat sini. Butik ni name die wiwintouch bridal galery.. First time tengok hasil wedding dekat sini terus tertarik.. especially makeup die.. nampak simple and natural.. so kalau korang terasa nak try boleh la contact Wiwintouch ni :-)



ni la salah satu hasil kerja diorang.. kalau korang nak tengok lagi boleh la ke blogspot diorang..

SELAMAT PENGANTIN BARU :-)


IKLAN

FJ Homemade Logo
Menyediakan pelbagai homemade doorgift, pakej goodies bag, kek, cupcake, tart, choc chip cookies, moist choc cake doorgift, rainbow cake, cake in jar dan sebagai nya.. Klik Logo untuk ke homemade doorgift Melaka.

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)