Bonus

Saturday, May 26, 2012

Hilangkan Ketuat

Tahu tak ketuat tu ape.. Rasenye ade jugak yang pernah kene kan.. Ketuat tu macam bentuk bulat keras dekat jari atau tangan dan kadang- kadang ade tekat jari kaki... ketuat tu semakin hari akan jadi besar kalau xrawat.. dan akan menampakkan tangan kite hodoh.. Dekat sini ade tips untuk hilangkan ketuat dekat tangan dan kaki..

contohnye macam ni la..


tak berani nak letak gambar banyak- banyak.. nanti geli pulak :-)


Ni adelah salah satu ubat yang digunakan untuk merawat ketuat... Ianye hanye untuk kegunaan luaran sahaje... titikan di tempat yang ade ketuat tu.. kalau menggunakan dengan teratur Insya'allah ketuat tu akan beransur hilang sikit demi sedikit... Pastikan selepas sapu dekat tangan jangan pegang makanan... Bau die agak kuat skit... seeloknye sape sebelum tido.. Bace label atau arahan dulu untuk keselamatan sebelum guna ataupun boleh tanye orang farmasi macam mane nak apply ubat ni..

Duofilm ni jugak boleh didapati di Watsons and Guardian.. Harge die tak ingat la.. Tapi tak sampai RM20 kalau xsalah la..

selamat mencube:-)
Reactions:

1 comment:

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)