Bonus

Sunday, January 20, 2013

Dekat Mana Nak Beli Border Lace

Sekarang, trend border lace amat popular, terutama dikalangan B2B. Border lace memang simple jika hendak dibandingkan dengan jahitan manik. Serta border lace juge agak senang untuk dijaga berbanding jahitan manik. Border lace amat sesuai untuk dijadikan perhiasan pada baju kurung plain dan juga veil. Sekarang ni terdapat bermacam- macam jenis border lace yang terdapat dipasaran.. Ade yang murah dan ade yang mahal. Mungkin yang mahal kualitinya lebih bagus, tetapi tidak semestinye yang murah tidak berkualiti betul tak? semuenye terpulang kepade diri masing- masing untuk pilih yang mane satu. Kepada yang berade di dalam kekangan budget, sudah semestinye mencari yang murah dan berpatutan serta berbaloi. Jadi dekat sini nak dikongsikan beberape penjual online yang menjual border lace ni.. So, kalau sape-sape berminat boleh la berkunjung ke blog atau facebook diorang ni :-)


pic source: polyvore

girlwholovegreen

irjueonlineblogshop

https://www.facebook.com/MadAboutLace/photos_stream

https://www.facebook.com/AilinNilzaBorderLace

https://www.facebook.com/BorderLaceForLess

lime link ni jela yang sempat disenaraikan.. So ape tunggu lagi.. Lambat habes :-)

Have a nice day :-)

p/s- bagi sesiapa yang tahu dekat mane ade menjual border lace yang cantik- cantik n murah-murah/berpatutan bolehlah kongsikan link atau lokasi tempat yang menjual border lace ni.. Bolehlah kita same-same kongsikan :-)


IKLAN

FJ Homemade Logo
Menyediakan pelbagai homemade doorgift, pakej goodies bag, kek, cupcake, tart, choc chip cookies, moist choc cake doorgift, rainbow cake, cake in jar dan sebagai nya.. Klik Logo untuk ke homemade doorgift Melaka.






Reactions:

10 comments:

  1. Instagram : iloveprelove ada lace border

    ReplyDelete
  2. nak beli lace cantik dan murah klik www.megatdincrystal.com
    atau walk in ke kristal station diy, tingkat 1 komplek pkns shah alam-atas kfc.

    ReplyDelete
  3. dah gjenguk dah kat www.megatdincrystal.com.. mmg cantik n murah-murah :-)

    ReplyDelete
  4. Tq arisha for the link.. mmg membantu sesiape y ingin beli border lace ni :-)

    ReplyDelete
  5. kalu yg nak manik+border lace siap let me know, rm160 sepasang shj

    ReplyDelete
  6. kedai my collection trading di plaza gm dan gmklang ada jual .. 0122803334

    ReplyDelete
  7. kedai phone my collection trading 0333251470, 0340400435

    ReplyDelete
  8. utk border lace & semi french lace murah, boleh visit ke blog kami :)

    ReplyDelete
  9. Visit tomoktommy.blogspot.com untuk pakej kain lace

    ReplyDelete

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)