Bonus

Wednesday, January 9, 2013

Pink Wedding Theme

Ramai B2B di luar sana yang meminati pink color right for your wedding theme.. Majority sekarang ramai B2B yang ingin merealisasikan wedding dream diorang dengan menjadikan tema pink atau merah jambu sebagai theme perkahwinan mereka.. So korang macam mane? Suke pink? Kalau suke kat sini nak share pink wedding theme yang sungguh cantik, lembut dan paling pentingggggggggggggggg murah :-)

 

Bak kate owner blog whatalovelywedding ..Hand bouquet kat atas ni kalau DIY sendiri total costless than RM20.. awesome kan!


pic source: weddingbycolor

Just the simple invitation wedding card.. Boleh design and print sendiri.. Jimat cost.. takde ribbon ni pun xpe kot :-) Belakang boleh lekatkan Map..



Simple wedding cake :-) Kalau nak tempah pun just macam ni pun dah sweet.. Just pakai butter cream.. kalau tempah kek fondant selalunye mahal sikit..

pic source: soledivashoes

Simple wedding shoes :-) after hari bersanding boleh recycle balik kasut ni untuk hari- hari lain.. 



mini paper bag.. Korang boleh DIY sendiri je kalau rajin :-) Mini paper bag ni boleh diisikan telur, cookies (untuk tetamu dewasa) atau gula-gula (untuk tetamu kanak-kanak).


pic source: sugarscarfbyriqa

Half moon shawl yang boleh digunakan untuk hari nikah atau hari sanding.. Menggantikan veil. Cantik kan! Simple and nice.. Not to crowded :-)


Simple kan :-) Kalau bermianat bolehlah contact ashikinhafizcreations.blogspot.com.

Have a nice day :-)







Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)