Bonus

Tuesday, March 12, 2013

Program Latihan 1Malaysia - GiatMara

Pernah dengar tak Program Latihan 1Malaysia - GiatMara. Ini merupakan salah satu program yanga amat bagus sekali untuk sesiapa yang berminat untuk belajar kemahiran.. Bukan sahaja sesuai untuk individu yang tercicir dalam matapelajaran malahan sangat sesuai untuk golongan- golongan suri rumah, ibu dan bapa tunggal, golongan kurang upaya, pekerja kilang, pesara, dan lain-lain.. borang boleh didapatkan di giatmara berhampiran ataupun korang boleh klik sini.. Memang ramai dah join program ni n rata-rata berpuas hati dengan program ni.. malahan ada yang telah menjadi usahawan selepas menyertai program ini.. Saya pun sangat-sangat berminat dengan program ni dan nak memohon.. Tapi tak tahu la lepas ke tak.. harap-haraplah dapat.. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh lah baca syarat-syarat dekat gambar di bawah ni ataupun korang boleh ke laman web giat mara..


klik gambar untuk lebih jelas


IKLAN

FJ Homemade Logo
Menyediakan pelbagai homemade doorgift, pakej goodies bag, kek, cupcake, tart, choc chip cookies, moist choc cake doorgift, rainbow cake, cake in jar dan sebagai nya.. Klik Logo untuk ke homemade doorgift Melaka.

Reactions:

3 comments:

  1. Promosi Rainbow Al-Quran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013, ready stock.

    http://bit.ly/cd2aQx

    ReplyDelete
  2. Dah daftar dr awal tahun lepas, sampai skrg x pangil2 lg :-(

    ReplyDelete

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)