Bonus

Friday, March 15, 2013

Nak Sample Percuma from Only Beauty?

Semenjak join OnlyBeauty banyak dah sample percuma yang saya dapat. Antaranya adalah:
















Banyak kan free sample yang saya dah dapat. Tapi sample di takde lah like picture dekat atas ni.. Just sample dalam pack kecil je ataupun dalam botol kecil.. Nak request sample- sample ni kene la sign up dulu dengan OnlyBeauty. After dah jadi member baru lah boleh request. 

Cara request die bukan sekali request je dah dapat. Kalau bertuah memang sekali request je.. Tapi dinasihatkan request tiap-tiap hari la walaupun sample yang sama. After request  tunggu la sampul surat sample sampai rumah. Kadang-kadang sebulan dua baru sampai rumah. Tapi takpe janji dapat sample percuma :-)

Daftar kat OnlyBeauty ni free je.. Makesure bagi alamat yanng betul, kalau tak nanti sample yang berjaya di request tak sampai rumah.

kalau sesiapa yang berminat nak saya invite untuk sertai OnlyBeauty ni boleh la tinggalkan email di sini.


p/s:- sesiapa yang berminat dengan Pure Marine Collagen bolehlah contact 013-6038105.. Promosi Pure Marine Collagen Rm8/pack (kuning) & RM10/pack (purple) masih berlansung sehingga esok malam. (min 2pack). untuk info lanjut boleh ke sini :-)

IKLAN

FJ Homemade Logo
Menyediakan pelbagai homemade doorgift, pakej goodies bag, kek, cupcake, tart, choc chip cookies, moist choc cake doorgift, rainbow cake, cake in jar dan sebagai nya.. Klik Logo untuk ke homemade doorgift Melaka.

Reactions:

3 comments:

  1. macam mana nak request sample produk kat onlybeauty?

    ReplyDelete
  2. cara nak request sample kat onlybeauty???

    ReplyDelete
  3. daftar sahaja di ONLY Beauty pada link http://www.onlybeauty.com.my/ atau boleh tinggalkan email saya invite anda..

    cara:

    1. daftar di Only Beauty
    2. apabila sudah daftar dan dah dapat approval bolehlah request produk.
    3. caranya dengan pergi ke laman utama pilih product pada senarai 'Today's Freebies'..
    3.request product hanya ada pada hari Isnin-Jumaat sahaja.
    4.request setiap hari walaupun untuk product yang sama.

    Tq

    ReplyDelete

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)