Bonus

Sunday, November 3, 2013

Himalaya Herbals untuk Kulit Berjerawat dan Berminyak

Pernah dengar tak Himalaya Herbals? Rasanya pernah dengar kan. Kalau tak pernah dengar takpe cuba tengok flyers kat bawah ni


source : google

Dari rata- rata review atau testimoni yang dibaca, Produk Himalays ini sangat sesuai untuk sesiapa yang mengalami kulit yang berminyak serta berjerawat.  Product himalaya ini menggunakan daun neem dan juga tumeric (kunyit) yang sangat bagus untuk mencengah dan mengawal jerawat serta kulit yang berminyak. Produk ini sangat terkenal diIndia.. Okey kalau tak percaya boleh baca review di sini:


Ni adalah di anrata review yang sempat dikongsikan. Harga pun berpatutan. Kalau sesiapa yang ingin mencuba boleh lah cari di guardian ataupun farmasi yang berdekatan. Produk Himalaya ini ada juga dijual di Tesco. Kalau sesiapa yang tinggal di Melaka boleh ke brach Himalaya di AEON Bandaraya (1st floor berdekatan dengan maybank kalau tak silap). Sekarang Himalaya tengah buat promotion untuk Faca Wash + face scrub + face pack = RM39.90 :-) Untuk mengetahui dengan lebih lanjut Himalaya Herbals Malaysia boleh ke SINI Himalaya Healthcare Malaysia

Sesiapa yang ingin membeli produk Himalaya ataupun produk-produk lain secara online bolehlah ke SINI

IKLAN

FJ Homemade Logo
Menyediakan pelbagai homemade doorgift, pakej goodies bag, kek, cupcake, tart, choc chip cookies, moist choc cake doorgift, rainbow cake, cake in jar dan sebagai nya.. Klik Logo untuk ke homemade doorgift Melaka.

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)