Bonus

Monday, November 12, 2012

fair and lovely anti marks spot eraser pen


Pic source: google

Jerawat yang meninggalkan parut or marks akan merisaukan kita betul tak.. Lebih-lebih lagi kalau parut tu besar dan serta merta akan membuatkan kita kehilangan keyakinan diri.. Ada yang berhabisan duit untuk beli product yang dapat menghilangkan kesan parut tu kan.. jadi ape kate cube product dari fair and lovely ni.. memang berkesan coz saye sendiri telah mencube product ni.. memang amat berkesan untuk menyamarkan parut jerawat ni.. hargenye pun tak mahal dan semue orang memang mampu untuk beli.. just titikan pade tempat yang ade marks tu ikut circular motion sehingga cream ni meresap kat dalam kulit.. memang berkesan walaupun mengambil masa.. yang penting gunakan dengan konsisten.. tak rugi kalau korang semue mencube.. cream ni tak beminyak langsung dan bau die wangi. gune sikit pun dah ok..

so ape lagi jangan sangke product yang murah tak boleh berfungsi macam product yang mahal.. yang penting beli ikut kemampuan kite dan kesesuaian dengan kulit...

Jangan jage luaran shaja dalaman pun kene jage baru balance :-)

Have a nice day:-)
Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for your commenting.. Leave your blog link and I will come to your blog :-)